Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új Jelszó Kérése
Hírlevél
Termékajánló
TOP Termékek
Partnereink
Termék Részletek


Programozott Hegyikristály marokkő a spirituális úton járóknak

Programozott Hegyikristály marokkő a spirituális úton járóknak

-22%
Termék ára
3 600 Ft
Akció: 2 800 Ft
Kezdete: 2014.11.11   A készlet erejéig!
Cikkszám
unas_878570
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
0 db
Rövid leírás a termékről

 

Ez a programozott hegyikristály azok számára lett programozva, akik lelkük legmélyén az igazságot keresik és alapvető kérdésekre szeretnének választ kapni!

Növeli spirituális energiaszintet és bármelyik csakrára helyezi, a megfelelő, jótékony hatást fejti ki, szabályozva ezzel testének finom energiaáramlását, fokozza a nyugodt éberséget.

A hegyikristály felszabadítja a jelenlegi és az elmúlt életeiből származó eltemetett emlékeit és segíti a pszichikus, vagy látnoki képességeinek és a tudatosságának fejlesztését!

 

Ha Önnek erre a kristályra esik a választása, akár előre eltervezett keresési szándékkal jött ide, akár véletlenül nézte meg a hegyikristály leírását, akkor erre a kőre van szüksége fizikailag és mentálisan egyaránt!

 

 

 

Használja a programozott hegyikristályt marokkőként, helyezze bármelyik csakrára, tartsa az aurájában, tegye 1 -  2 órára az ivóvizébe, akár a fürdővizébe is beleteheti és figyelje teste, szelleme változásait, hallgassa meg kristálya üzenetét!

 

 

 

 

 

A hegyikristály minden kövek leggyógyítóbbikaként van számontartva. Hatását az orvostudomány is elismeri, a hegyikristályból készült műszereket szivesen alkalmazza.

Mivel a hegyikristály az a kő, ami szinte mindenre hat, minden jegy szülöttének szerencseköve, minden elemet képvisel, ezért hatását mindenki ismeri aki a köveket szereti.

 

 

Kiegészítő termékek
Rózsakvarc inga
1 000 Ft
RUBIN MAROKKŐ
3 400 Ft

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés